Coronavirus - România: 65177 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Dezvăluiri uluitoare în cazul Caracal: "Se cunoaște existența unor rețele, dar..."

Wednesday, 07 August 2019, 07:03 Sursă: REALITATEA.NET

"Se cunoaște existența unor rețele, toată lumea bănuiește. Nu avem informațiile necesare. Sunt oameni politici care pot fi acuzați în mod direct de legături cu asemenea grupări.

Și v-aș da cel mai autentic exemplu, tot din județul Olt. Drăgănești de Olt, unde e clanul Bercea.. e la 20 de kilometri de Caracal. Trebuie

să ne aducem aminte că la o sărbătoare Traian Băsescu era de mână cu Bercea Mondial, cu Prima Doamnă. Ne aducem aminte că Bercea Mondial punea o salbă de galbeni la gât Primei Doamne, ne aducem aminte de mormanul pe care clanul Bercea l-a dus fratelui Mircea Băsescu pentru ca el să iasă din pușcărie”, a spus Paul Stănescu, senator PSD, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Olt, potrivit evz.ro.

Conform celor mai noi informații legate de Cazul Caracal, DIICOT a anunțat că în cenuşa găsită la liziera de pe traseul Călăraşi-Bucureşti, loc indicat de Gheorghe Dincă, au fost identificate fragmente osoase şi dinţi care, potrivit medicilor legişti, ar fi de natură umană.

Conform purtătorului de cuvânt al DIICOT, Mihaela Porime, Gheorghe Dincă a afirmat că a folosit, și în cazul Luizei Melencu, aceeaşi metodă ca în cazul Alexandrei Măceaşnu şi că agresiunea s-a produs tot în locuinţa sa.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL