Cazul Caracal. Rechizitoriul DIICOT scoate la iveală detalii tulburătoare. Gheorghe Dincă, plan diabolic

Friday, 17 January 2020, 19:13 Sursă: Realitatea.NET

"Din materialul probator a rezultat că inculpatul acorda o mai multă atenție și o mai mare libertate animalelor deținute în curte, asigurându-le în lipsa sa de la domiciliu accesul la nevoi primare (apă, hrană, libertate de mișcare, chiar și limitată la un țarc), ceea ce era cu mult mai mult decât îi asigurase victimei (ținută dezbrăcată, în întuneric, legată cu mâinile la spate și la picioare, la gură și la ochi, imobilizată practic de pat, fără acces la toaletă, fără hrană, fără apă)”, scriu procurorii în rechizitoriu.

În plus, organele de anchetă au stabilit că Dincă își transformare locuința într-o adevărată închisoare asupra căreia deținea controlul absolut și din care nimeni nu ar fi putut scăpa fără voia sa.

„Toate geamurile locuinței (o construcție nefinalizată aferentă vechii case părintești a inculpatului) au fost astupate cu cărămizi tip BCA şi bucăţi de OSB și Polistiren expandat, iar spațiile rămase au fost astupate cu spumă poliuretanică. În camera amenajată ca și dormitor, aflată la parterul imobilului, inculpatul și-a confecționat, la o înălțime adecvată, un pat cu un cadru din fier beton, pe care apoi l-a sudat în perete, astfel încât să nu poată fi mișcat/dislocat și care să îi permită întreținerea raportului sexual cu victima prin utilizarea unei perne așezate sub posteriorul acesteia. La jumătatea acestui pat, pe sub cadrul metalic, a montat o bucată de fier beton și a executat la capetele acestei bucăți două bucle, concepute pentru a servi drept suport de prindere a unui lanț metalic de circa 130 cm lungime, folosit la imobilizarea victimei”, mai notează procurorii.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-17 19:36:47
Bracon Ioan

Cazul Gheorghe Dincă, acesta trebuie condamnat la moarte prin spânzurătoare de 10 ori, cu interval între spânzurători de 10 zile, ultima spânzurătoare cu efect efectiv de stingere din viață. În acest sens, se impune emiterea unei ordonanțe care să prevadă o astfel de moarte chinuită.

Alte articole din: ACTUAL