Coronavirus - România: 63762 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

CAZUL CARACAL. Descoperiri de ultimă oră în Casa groazei. Ce ascundea Dincă în pământ

Wednesday, 07 August 2019, 23:38 Sursă: REALITATEA.NET

În teren, la locuinţa lui Dincă, anchetatorii lucrează în condiţiile greu de imaginat. În respectiva casă se simte un aer greu, înecăcios, iar mizeria şi haosul sunt incredibile. În plus, toate ferestrele sunt acoperite cu şipci din lemn. Drept urmare, la intrarea în respectiva construcţie, senzaţia este una extrem de apăsătoare, asemănătoare celei induse de filmele de groază, susţin surse apropiate anchetei, citate de adevarul.ro.

În timpul cercetărilor la casa lui Dincă au fost chemaţi, marţi, pompierii militari care au secat un puţ din curte. Cercetările ulterioare ale anchetatorilor au arătat că acesta este “curat”, nedescoperindu-se urme suspecte.

În paralel, s-au adus utilajele necesare pentru spargerea unor platforme de beton construite prin curte aparent fără logică. Practic, este vorba de nişte zone pe care Dincă le-a betonat pentru un scop pe care nu îl poate explica. Această operaţiune este una mai laborioasă, iar rezultatele sunt aşteptate în zilele următoare.

În acelaşi timp, vor fi investigate şi câteva tuburi de canalizare din beton pentru că sunt îngropate, la fel, aparent fără logică, parţial în pământ, mai susţin surse judiciare.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL