Coronavirus - România: 54009 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cazul Caracal. Anchetatorii scanează pereții din casa groazei și sparg gropile betonate

Tuesday, 20 August 2019, 09:04 Sursă: REALITATEA.NET

Anchetatorii au revenit marți dimineață în "casa groazei" din Caracal. Gropile betonate, "scanate" cu un aparat special săptămâna trecută, sunt răscolite de investigatori. De asemenea, pereții casei lui Dincă sunt verficicați cu scannerul în căutarea de noi probe.

Aparatul de scanat a fost adus de anchetatori în urmă cu câteva zile la Caracal, pentru a face cercetări amănunţite la locuința lui Gheorghe Dincă.

Aparatul a depistat deja câteva anomalii la nivelul solului, declarau pentru Mediafax surse judiciare. Aceste anomalii pot fi diferite obiecte îngropate care pot ajuta cercetările.Luni, perchezițiile au fost reluate la locuința lui Dincă, verificându-se, potrivit unor surse judiciare, și pereții cu scannerul în căutarea de noi probe.

În cazul Caracal, au fost găsite oase în curtea casei lui Gheorghe Dincă, identificate de anchetatori la momentul perchezițiilor. Analiza INML a stabilit că oasele au ADN-ul Alexandrei.

De asemenea, procurorii DIICOT au găsit, în data de 5 august, un sac cu oase şi cenuşă în pădurea în care a indicat Gheorghe Dincă faptul că şi-a ascuns urmele. Principalul suspect al crimelor din Caracal a susținut, la acel moment, că este vorba despre rămăşiţele umane ale Luizei Melencu (18 ani), pe care ar fi ucis-o în luna aprilie, în aceeaşi zi în care a sechestrat-o.

Specialiștii INML nu au putut identifica niciun profil ADN de pe oasele găsite în pădure, deoarece erau într-o stare de calcinare excesivă.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL