Caz ȘOCANT în Lugoj: S-a aruncat de la etajul patru al apartamentului în care locuia. CUM s-a întâmplat

Crimă în județul Timiș. Și-a omorât nepotul
Crimă în județul Timiș. Și-a omorât nepotul

Scene teribile în orașul timișean Lugoj. Un bărbat a sărit în gol de la etajul patru al apartamentului în care locuia. Se pare că bărbatul suferea de ceva vreme de depresie, scrie realitateadetimis.net.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Ce este şvarţul? Bucureştenii din perioada interbelică îl adorau, băutura avea ceva special

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Marcel Ciolacu, anunț de ultimă oră despre plata pensiilor înainte de Paști

Articol partener

PUTEREA.RO

AUR și-a pregătit candidații pentru alegerile locale!

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

„Pitești, am auzit că îți plac dungile”. Un brand de cosmetice, reclamă jignitoare asociată cu teribila închisoare Pitești

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

„Pitești, am auzit că îți plac dungile”. Un brand de cosmetice, reclamă jignitoare asociată cu teribila închisoare Pitești

Actual

Bărbatul care și-a trimis copilul de șase ani în Germania nu regretă decizia. Tatăl minorului face declarații halucinante: „S-a plecat cu copilul perfect legal”
Bărbatul care și-a trimis copilul de șase ani în Germania nu regretă decizia. Tatăl minorului face declarații halucinante: „S-a plecat cu copilul perfect legal”
Cazul șocant din județul Gorj a captat atenția opiniei publice din România. Un tată din localitate a fost acuzat că și-ar fi vândut copilul unei familii din Germania pentru suma de 900 de euro, o acuzație pe care bărbatul o neagă, insistând că nu a primit bani pentru acest transfer.

O femeie a fost răpită și dusă cu forța la o mănăstire, pentru dezlegare de farmece
O femeie a fost răpită și dusă cu forța la o mănăstire, pentru dezlegare de farmece. Scene medievale în Fălticeni
Scene desprinse, parcă, din filmele medievale, au avut loc în județul Suceava. Un bărbat de 60 de ani a considerat că fosta sa concubină are nevoie de o exorcizare și, întrucât aceasta nu a împărtășit părerea lui, a luat-o cu forța și a dus-o la o mănăstire. Mai mult, filmul acțiunii are un deznodământ fericit, întrucât femeia răpită a fost salvată de o măicuță.

Marcel Ciolacu se scuză în scandalul iscat de afirmația „Buzăul nu e în Moldova”. Foto: Facebook
Marcel Ciolacu se scuză în scandalul iscat de afirmația „Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să NU MA JIGNIȚI!". Cum încearcă premierul să repare situația
O gafă pe care Marcel Ciolacu a făcut-o în cadrul unei întâlniri la Timișoara a făcut valuri în spațiul public, iar reacțiile nu au încetat să apară. . În timp ce vorbea despre lucrările de infrastructură din mandatul lui Sorin Grideanu, șeful guvernului a afirmat că "Buzău nu este în Moldova (...) vă rog NU MA JIGNIȚI". O asociație i-a cerut premierului explicații, iar acesta a făcut o postare pe pagina oficială de Facebook prin care își cere scuze și explică faptul că declarațiile sale nu au fost rău voitoare.

Sobolanul părea să se ascundă (FB Emanuel Ungureanu)
Șobolan ascuns în hârtie igienică, în toalete Spitalului Județean de Urgență din Iași - FOTO
Imagini șocante surprinse într-o toaletă a spitalului Clinic de Urgență "Sf. Spiridon" din Iași. Un șobolan a fost surprins în spatele unui sul de hârtie, pe calorifer. Imaginile au fost postate de parlamentarul Emanuel Ungureanu, cel care de ani buni prezintă aspecte neplăcute despre starea sistemului de sănătate din România.

Social

Angajatorii europeni anunță 240 noi locuri de muncă pentru români
Angajatorii europeni anunță 240 noi locuri de muncă pentru români. Unde pot să se angajeze și pe ce posturi
Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti (AMOFM) vine cu vești noi în atenția românilor care vor să muncească în Europa. Instituția a informat, vineri, că angajatorii europeni oferă, prin intermediul EURES România, 240 locuri de muncă, cu contract pe perioadă determinată sau nedeterminată.

Incident șocant în aeroport. O tânără a fost la un pas de deces după ce a consumat cafea plină cu insecte
Incident șocant în aeroport. O tânără a fost la un pas de deces după ce a consumat cafea plină cu insecte
Un eveniment neașteptat și periculos s-a petrecut într-un aeroport din Mallorca, Spania, unde o tânără de 21 de ani a suferit o reacție alergică severă după ce a consumat o cafea infestată cu insecte. Incidentul a declanșat o anchetă și a stârnit îngrijorări serioase cu privire la siguranța și igiena în punctele de servire a alimentelor din aeroporturi.

Cum pot pozele în rapiță să se lase cu amenzi pentru șoferi
Cum pot pozele în rapiță să se lase cu amenzi pentru șoferi. Prevederile Codului Rutier care i-ar putea băga în bucluc
Cu peisaje pitorești și câmpuri întinse de rapiță înflorită, România oferă un spectacol natural deosebit, atrăgându-i pe mulți amatori de fotografie să se oprească pentru a imortaliza aceste momente. Cu toate acestea, șoferii trebuie să fie vigilenți, deoarece pozele în rapiță i-ar putea costa scump

Un studiu dezvăluie cât vor cheltui românii de Paște
Un studiu dezvăluie cât vor cheltui românii de Paște. O masă mai bogată poate ajunge cât jumătate din salariul minim
Sărbătorile Pascale se apropie cu pași repezi, iar majoritatea românilor au intrat în febra cumpărăturilor și pregătirilor pentru masa de Paște. În ceea ce privește finanțele alocate acestui eveniment, aproape jumătate (49%) dintre participaţii la un studiu au spus că intenţionează că cheltuiască pentru masa de Paşte sume cuprinse între 400 de lei şi 1.000 de lei, iar 77% au spus că nu au economisit pentru cumpărăturile pe care le vor face pentru sărbătoarea Învierii.

Local

Grav accident rutier în Vâlcea
Grav accident rutier în Vâlcea: o persoană a murit, iar alte patru se află în stare gravă
Un grav accident rutier a avut loc astăzi pe Calea lui Traian, una dintre arterele principale ale orașului Râmnicu Vâlcea, soldat cu decesul unei persoane și rănirea altor patru, dintre care doi copii.

Tragedie în Olt! Un băiat, de trei ani, a murit după ce o poartă a căzut peste el
Tragedie în Olt! Un băiat, de trei ani, a murit după ce o poartă a căzut peste el
O tragedie a lovit localitatea Mărunței, județul Olt. Marți, un copil de doar trei ani a murit după ce o poartă de acces s-a prăbușit peste el. Incidentul a stârnit consternare și durere profundă atât în rândul familiei minorului, cât și în rândul vecinilor.

Evrei deportați, pe malul Nistrului: foto Memorialul Holocaustului, Ierusalim  Exclusiv
Veste bună pentru cei peste 200.000 de urmași ai persoanelor persecutate care sunt amânați cu plata drepturilor prin legea 154/2021. Ce promite Marcel Boloș?
Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, le dă o veste bună urmașilor persoanelor persecutate politic sau deportate, ale căror drepturi acordate de legea 154/2021 sunt amânate la plată pentru al treilea an la rând. Boloș a anunțat, în exclusivitate la Realitatea Plus, că dacă încasările ANAF sunt la nivel estimat, așa cum s-a întâmplat în primele două luni, va propune punerea în plată la prima rectificare bugetară. 

Formația U2 în concert (Profimedia)
Bono si U2, mesaj de susținere pentru Israel: "Nu ne pot răpi mândria!" - VIDEO
Bono, solistul legendarei formații U2, a transmis un mesaj emoționant după masacrul comis de teroriștii Hamas în Israel. Cunoscut drept un susținător înfocat al drepturilor omului, muzicianul irlandez a dedicat "copiilor minunați" care au pierdit în deșert piesa "Pride", un omagiu adus marelui militant de culoare Martin Luther King.

Ultimele stiri

Război în Ucraina, ziua 793 / Foto: Profi Media
Război în Ucraina, ziua 793. SUA încurajează Germania să trimită Ucrainei rachete cu rază lungă de acțiune - LIVE TEXT
Statele Unite speră că recenta decizie a Washingtonului de a trimite rachete cu rază lungă de acţiune Ucrainei va încuraja Germania să facă acelaşi lucru, lucru pe care Berlinul l-a exclus până acum, a declarat joi un oficial american.

De ce este bine să mâncăm pește de Florii în România. Tradiții și obiceiuri pentru ziua de duminică
De ce este bine să mâncăm pește de Florii în România. Tradiții și obiceiuri pentru ziua de duminică
Floriile, sărbătoarea ce precede Săptămâna Mare dinaintea Paștelui, reprezintă un moment important în calendarul ortodox românesc. Aceasta nu este doar o zi de sărbătoare religioasă, ci și un prilej pentru a respecta tradiții străvechi, printre care și consumul de pește, un obicei răspândit în multe regiuni ale țării.

Un minor de 12 ani a fost găsit decedat în pod, la patru ani după ce a fost dat dispărut. Mama sa a murit așteptându-l
Un minor de 12 ani a fost găsit decedat în pod, la patru ani după ce a fost dat dispărut. Mama sa a murit așteptându-l
Un caz tulburător a avut loc în Buffalo, New York, unde corpul unui băiat de 12 ani, Jaylen, a fost descoperit în podul unei case la patru ani după ce fusese dat dispărut. Descoperirea macabră a fost făcută de un muncitor care a fost alertat de un miros puternic venind din pod.

Băutura care te ajută să dai jos 20 de kilograme. Minunea este posibilă în 2 luni
Băutura care te ajută să dai jos 20 de kilograme. Minunea este posibilă în 2 luni
În era rețetelor virale și a dietei rapide, o nouă băutură a început să capteze atenția pe platforma TikTok, unde utilizatorii susțin că i-a ajutat să piardă până la 20 de kilograme în doar două luni. Denumită „oat-zempic”, această băutură este un smoothie simplu de ovăz, apreciat nu doar pentru gustul său delicios, dar și pentru efectele sale potențiale asupra greutății.



Vezi emisiunile Realitatea Plus