Coronavirus - România: 27746 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cătălin Predoiu, la Realitatea PLUS: „Tot ce a încercat România să facă bine în anii de după aderarea la UE a fost tocat mărunt de PSD”

Tuesday, 02 June 2020, 21:15 Sursă: Realitatea PLUS

Cum stă justiția astăzi. Mărturia lui Tudorel Toader

Ministrul Justiției a atacat dur măsurile pe care le-a luat Guvernarea PSD cu privire la legile Justiției, în perioada de după alegerile legislative din 2016.

Cătălin Predoiu: „Cred că avut un precendent și a avut și urmări. Nu cred că a fost singura întâlnire. Acest tip de practică a însoțit întreaga durată a Guvernării PSD. E o întrebare suplimentară pentru Toader: a fost singura întâlnire sau au fost și altele? Vedem ce a zis lumea în stradă, guvernul mafiot PSD. Ei au călcat în picioare justiția, au încercăt să ducă în derizoriu sistemul judiciar. Tot ce a încercat România să facă bine în anii de după aderarea la UE a fost tocat mărunt de PSD. Este revoltător ceea ce se spune. Doamna Dăncilă, un premier de paie, în mâna a doi oameni care voiau să submineze justiția. Nu vorbim de un loc oficial. Era clădirea de partid a celor care comandau această lovitură devastatoare la adresa Justiției, unde a avut loc întâlnirea de care spune domnul Toader."

„Ce pot spune ca ministru de justiție este caracterul mafiotic al Guvernului PSD. E important ca oamenii să meargă la vot. Noi am sesizat la vremea respectivă caracterul eterogen al acestor măsuri. Faptul că aceste propuneri nu sunt corelate ne arată că vin din diverse surse și că nu au trecut prin Ministerul Justiției. Domnul Toader s-a spălat pe mâini de răspundere, a pasat la Parlament răspunderea”, a mai spus Predoiu, la Realitatea PLUS.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL