Coronavirus - România: 121235 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

CĂTĂLIN BOTEZATU, mărturii emoţionante despre ADRIAN IOVAN: "Un om minunat, extrem de asumat"

Thursday, 23 January 2014, 20:09 Sursă: REALITATEA.NET

ADRIAN IOVAN. "Mi-este foarte greu să mă gândesc la ce este în sufletul familiei. Pe această cale, transmit condoleanţe fiicei, Romaniţei şi micuţului. Am zburat cu Adrian Iovan, înainte de a se căsători. Îl ştiam şi m-am dat pe mâna lui, la propriu, de foarte multe ori. De foarte multe ori, în zbor, atunci când erau turbulenţe, încerca să ne liniştească. Acum, mă gândesc cu groază la faptul că nu mai există un om adevărat, un prieten. Am fost alături de familia Iovan, de buna mea prietenă Romaniţa, în momentul în care şi-au unit destinele, când s-a născut Albert, un copil extraordinar, şi, mai târziu, am rămas în relaţii de prietenie, atât cu Adrian, cât şi cu Romaniţa", a spus Botezatu.

Botezatu spune că Albert, fiul lui Adrian Iovan, va înţelege ce s-a întâmplat acum probabil mai târziu: "Singurul lucru care va conta va fi acela că îşi va spune în sinea lui: "tatăl meu este un erou". Este cel mai important şlucru care trebuie să îi rămână în minte"

"Era un om minunat, extrem de asumat. Nu cred că ar fi făcut lucruri lipsite de responsabilitate. Cu piloţii români, mă simt întotdeauna în siguranţă. Era un om foarte calm, lua decizii cu calm şi asumate, dar niciodată nu mi s-a părut că riscă", a mai spus Botezatu.

Pilotul ADRIAN IOVAN şi studenta Aurelia Ion şi-au pierdut viaţa după ce un avion de mici dimensiuni de tip BN2 la bordul căruia se afla un echipaj medical a aterizat forţat, luni după-amiază, într-o zonă muntoasă accidentată, la peste 1.400 de metri altitudine, la graniţa judeţelor Cluj şi Alba.Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL