Coronavirus - România: 217216 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cat costa cele mai ieftine laptopuri Apple la eMAG, in acest moment

Friday, 23 December 2016, 07:10 Sursă: REALITATEA.NET

eMAG – Lista cu toate modelele de laptopuri disponibile la oferta poate fi consultata AICI.

eMAG are preturi foarte bune pentru mai multe modele de laptopuri produse de Apple. Am ales si noi 5 oferte ce ne-au atras atentia si vi le prezentam in continuare.

eMAG – Laptop Apple MacBook Air 11

Cel mai ieftin model de laptop Apple este modelul MacBook Air 11 care e dotat cu procesor Intel Dual Core i5 cu frecventa de 1.6ghz. Acest laptop are dimensiuni reduse si este usor de transportat, are display de 11.6inch, 4gb memorie si un spatiu de stocare de 128gb SSD si placa video Intel HD Graphics. Pretul la reducere poate fi gasit AICI.

eMAG – Apple MacBook Air 13

Continuam cu un model ceva mai performant insa nu cu mult mai scump fata de cel mai ieftin model prezentat anterior: Apple MacBook Air 13. Laptopul Apple MacBook Air 13 are procesor Intel Dual Core i5 cu frecventa de 1.6ghz si display de 13.3 inch. Laptopul are 8gb memorie si spatiu de stocare de 128gb SSD. Placa video este Intel HD Graphics, iar oferta cu 13% reducere poate fi gasita AICI.

eMAG – MacBook 12

Oferta foarte buna cu 500 de lei discount pentru laptopul Apple MacBook 12 care e dotat cu procesor Intel Dual Core M3 de 1.1 Ghz. Display-ul laptopului este de tip Retina si are o diagonala de 12 inch, memorie de 8gb si un spatiu de stocare de 256 GB SSD. Placa video este una performanta Intel HD Graphics 515. Pretul la reducere poate fi gasit AICI.

eMAG – Laptop Apple MacBook Pro 13

Stoc limitat pentru aceasta oferta foarte buna a laptopului Apple MacBook Pro 13 cu procesor Intel Dual Core i5 de 2.9 Ghz pe o arhitectura Broadwell. Ecranul Retina are o diagonala de 13.3 inch, 8 gb memorie si un spatiu de stocare ceva mai mare fata de modelele standard de 512GB SSD. Placa video este si ea una mai performanta Intel Irisi Graphics 6100. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Apple MacBook Pro 15 Retina

Ultima oferta pe care v-o recomandam in cadrul acestui articol de la eMAG este pentru laptopul Apple MacBook Pro 15 Retina cu procesor foarte performant, de ultima generatie, Intel Quad Core i7 de 2.2 Ghz pe o arhitectura Haswell, display cu diagonala de 15.4 inch, 16GB memorie si un spatiu de stocare de 256GB SSD. Placa video este Intel Iris Pro Graphics. Pretul poate fi gasit AICI.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL