Care este TELEFONUL cu cea mai bună CAMERĂ? Testul care înlătură orice dubiu

Friday, 31 October 2014, 13:56 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Acestea nu sunt neapărat cele mai bune, nici cele mai noi, dar sunt cele disponibile în România, în Europa și în restul lumii. Am ales iPhone 6 Plus, Samsung Galaxy S5 și LG G3. Ne-au fost puse la dispoziție de magazinul likeit.ro. Acestea au un număr de megapixeli diferit, două au Android și sunt disponibile la prețuri diferite. Diferite sunt și în performanța camerei foto.

iPhone 6 Plus are o cameră de 8 megapixeli cu un senzor îmbunătățit pentru fotografierea pe timp de noapte. Telefonul are un ecran de 5,5 inci full HD, are un procesor dual-core și 1GB de memorie RAM. Dispune de stabilizare optică pe cameră și poate filma în slow-motion la 240 fps la o rezoluție HD. Iese în evidență față de celelalte prin stabilizarea optică bună și prin capacitatea de a controla expunerea și blocarea punctului de focalizare. Samsung Galaxy S5 are o cameră de 16 megapixeli, filmează 4K și în slow-motion la 120 fps la rezoluție HD și a fost primul telefon care să aibă autofocalizare prin detecție de fază.

Apoi, a debutat pe iPhone 6 acest sistem. Are un ecran de 5,1 inci full HD, 2GB de memorie RAM și procesor cu patru nuclee. Se remarcă prin HDR în timp real, atât în foto, cât și video și prin filmarea 4K, dacă ai nevoie de așa ceva. LG G3 are o cameră de 13 megapixeli cu focalizare prin laser, filmează 4K și are stabilizare optică de imagine. De asemenea, dispune de mai multe moduri de fotografiere, cum are și Samsung Galaxy S5, și mai are o focalizare în mai multe puncte, o funcționalitate disponibilă încă de anul trecut pe LG G2. Telefonul are un ecran de 5,5 inci cu ecran 2K, procesor cu patru nuclee și 2 sau 3GB de memorie RAM, în funcție de versiune. Se remarcă prin sistemul de focalizare, este foarte rapid.

Vezi fotografiile realizate în cadrul testului și află cine a ieșit câștigător
Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: ȘTIINȚĂ ȘI TEHNOLOGIE