Capete şi viscere de porci împrăştiate în jurul terenului unei moschei din Germania

Monday, 29 May 2017, 23:42 Sursă: REALITATEA.NET

Pe un teren din Germania, rezervat construirii unei moschei, au fost descoperite nouă mize de lemn, acoperite cu bucăţi din corpul unui porc mort, potrivit poliţiei. Acest incident a survenit în urma numeroaselor proteste ce au avut loc recent, împotriva construirii edificiului.

Adaugă părerea ta

Bucăţile de carne au fost pironite în nouă pari din lemn înalţi de 1,5 metri, care au fost amplasaţi pe terenul din oraşul Erfurt din estul Germaniei, a declarat agenția de ştiri DPA, citând autoritățile locale.

Jumătate de cap de porc, picioarele şi intestine au fost aşezate la locul unde urmează să fie construită moscheea Ahmadiyya.

Autorităţile au declarat că nu au conoştinţă desăre cine ar fi putut face acest lucru, dar au deschis o anchetă.

Luna trecută, au fost găsite capete de porci despicate agăţate pe un gard în afara reşedinței ambasadorului marocan, într-o suburbie din Paris, informează Russia Today.

În august 2016, un europarlamentar maghiar s-a confruntat cu o cascadă de critici şi comentarii dure, după ce a sugerat că un obstacol împotriva refugiaţilor care încearcă să intre în ţară ar fi apmplasarea unor capete de porci în drumul migranţilor.

Un astfel de gest este considerat foarte ofensator pentru musulmani, deoarece porcul este considerat un animal „impur” în Islam.