Coronavirus - România: 212492 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cântăreţ de muzică populară din Banat, reţinut pentru trafic de persoane

Tuesday, 26 May 2015, 09:33 Sursă: REALITATEA.NET

Procurorul-şef al DIICOT Timişoara, Mircea Andreş, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX că interpretul de muzică populară din Banat Vlada Misici a fost reţinut pentru 24 de ore pentru trafic de persoane, viol ca mijloc de constrângere şi constituire de grup infracţional organizat.

Misici urmează să fie prezentat, în cursul zilei de marţi, judecătorilor Tribunalului Timiş cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit unor surse judiciare, în anul 2012, Vlada Misici ar fi obligat mai multe fete, unele dintre acestea minore, sub ameninţare şi viol ca mijloc de constrângere, să întreţină relaţii sexuale cu clienţii săi, în diferite locuri din Timişoara, tinerele depunând plângeri împotriva interpretului de muzică populară.

Procurorii DIICOT şi poliţiştii de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate din Timişoara au percheziţionat, luni seară, atât locuinţa, cât şi localul deţinut de Vlada Misici, în urma percheziţiilor, în locuinţa cântăreţului fiind găsite două pistoale cu gaz pentru care bărbatul nu ar fi avut autorizaţie.

În acelaşi dosar mai este cercetată o angajată a lui Misici, luni seară fiind percheziţionată şi locuinţa acesteia.

Sursa: mediafax.ro


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL