Coronavirus - România: 222559 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cântăreața americană Katy Perry a născut! Prima imagine cu fetița, postată de Orlando Bloom

Thursday, 27 August 2020, 11:12 Sursă: realitatea.net

Autor: Ioana Stanescu

 

Daisy Dove este primul copil al celor doi.

„Bun venit pe lume, Daisy Dove Bloom! Suntem onoraţi să prezentăm noul bulgăre de bucurie al ambasadorilor bunăvoinţei Katy Perry şi Orlando Bloom", a transmis joi UNICEF.

Mesajul a fost prezentat după ce Katy Perry a născut o fetiță perfect sănătoasă miercuri, 26 august, care și-a manifestat recunoștința printr-un comunicat dat către UNICEF.

Prima fotografie cu fetița celor doi face deja furori pe rețelele de socializare. Orlando Bloom a postat pe contul său de Instagram o fotografie alb-negru în care se vede cum cei doi proaspeți părinți o țin de mână pe micuță.

Bloom şi Perry au dezvăluit abia în aprilie acest an că aşteaptă primul copil - o fetiță.

Ca o întâmpinare, artista i-a și dedicat o prima piesă - „Daisies”, în luna mai, când a lansat primul videoclip din izolare, în timpul epidemiei de coronavirus. A fost prima apariție a cântăreței de când a anunțat că este însărcinată. „Daisies” este principalul single de pe cel de-al cincilea album al artistei americane.

La începutul lunii martie, cântăreaţa americană Katy Perry, care are de mai mult de trei ani o relaţie cu actorul Orlando Bloom, a anunţat, prin intermediul videoclipul piesei „Never Worn White”, că este însărcinată.

Cântăreața americană Katy Perry, de 35 de ani, s-a logodit anul trecut cu actorul britanic Orlando Bloom, de 43 de ani. Acesta mai are un copil, un băiat, din prima căsătorie, cu fotomodelul australian Miranda Kerr.

Kate Perry a mai fost căsătorită cu actorul Russell Brand, de care a divorţat în 2011, după 14 luni de căsnicie.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL