Coronavirus - România: 492211 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ponta își face testul COVID, după ce candidata Pro România la șefia CJ Bacău a fost confirmată pozitiv

Friday, 04 September 2020, 18:55 Sursă: Realitatea.net

Aurelia Ţaga, medic de profesie, a confirmat, vineri, pe rețelele de socializare, că are test pozitiv COVID-19. Anunțul a venit la o zi după ce șeful de partid Victor Ponta a participat la lansarea campaniei acesteia și la mai multe întâlniri și dialoguri electorale cu alegători din Bacău. Într-o intervenție telefonică la Realitatea Plus, medicul Țaga a precizat că nu și-a dat jos masca mai mult de câteva minute, într-un spațiu public, deși o filmare de la lansarea în campanie o contrazice. De altfel, medicul a întrerupt convorbirea telefonică în momentul în care imaginile au fost difuzate.

Și Victor Ponta a anunțat, într-un schimb de mesaje cu redacția Realitatea Plus, că nu a încălcat regulile și că este victima unor atacuri politice. Mai mult, fostul premier a precizat că nu există o decizie a DSP care să îi impună să stea în carantină și că, până la momentul difuzării știrii, nici nu s-a testat. Liderul Pro Romania a postat și pe rețelele de socializare un mesaj în care îi urează însănătoșire grabnică colegei de partid, însoțit de imagini în care atât el, cât și Aurelia Țaga poartă măști de protecție.

Vineri, chiar în timp ce informația legată de diagnosticul COVID al colegei de la Bacau, Victor Ponta particpa la o altă întâlnire electroală, la Târgu Mureș, fără să poarte tot timpul mască. 

Victor Ponta nu este la primul derapaj. Cu doar o zi înainte ca Robert Negoiță să afle că este infectat cu noul coronavirus, cei doi au participat la un eveniment împreună. Nu știm dacă Ponta s-a testat sau nu atunci, cert este că la câteva zile distanță a mers în parlament , la moțiunea de cenzură. Unde și-a scos masca și a făcut mai multe fotografii alături de parlamentarii grupului ProEuropa


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL