Coronavirus - România: 65177 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

La ce oră joacă Simona Halep cu Amanda Anisimova la Roland Garros

Thursday, 06 June 2019, 09:49 Sursă: REALITATEA.NET

LIVE Halep - Anisimova. Meciul dintre Halep și Anisimova va avea loc pe arena Philippe Chatrier.

Duelul Halep - Anisimova ar fi trebuit să aibă loc ieri, însă a fost amânat din cauza ploii pentru astăzi, la ora 13:00.

Programul Simonei Halep la Roland Garros şi cursa de apărare a trofeului s-au complicat teribil, după o zi fără tenis la Paris, a scris prosport.ro. Organizatorii turneului au fost nevoiţi să anuleze ieri cele două sferturi de finală de pe tablourile de simplu feminin şi masculin, meciuri din fazele finale ale tablourilor de dublu feminin şi mixt şi partide din competiţia juniorilor.

LIVE Halep - Anisimova Ieri dimineaţă, la ora locală 11:00, s-a jucat pe tabloul juniorilor, însă niciun meci nu s-a încheiat. Ploaia a început cu mare intensitate şi a forţat oprirea jocului, dar, chiar dacă la ora locală 16:30 intensitatea scăzuse, cu o prognoză deloc optimistă, reprezentanţii turneului au luat o hotărâre finală. Prognoza anunţa de la începutul turneului probleme pentru această a doua săptămână de concurs.

Decizia este una costisitoare pentru Federaţia Franceză de Tenis, care s-a angajat să ramburseze integral banii tuturor posesorilor de bilete pentru ziua de 5 iunie, cu promisiunea că fanii vor putea intra gratuit la meciuri, azi, în baza acestor tichete, pentru a asista la meciuri de pe arena Suzanne Lenglen - în limita locurilor disponibile, dar şi pe arenele exterioare, a mai notat prosport.ro.

LIVE Halep - Anisimova În altă ordine de idei, Simona Halep a câştigat ancheta pentru cea mai frumoasă lovitură a lunii mai în circuitul profesionist feminin, a informat agerpres.ro.

Simona Halep s-a impus cu un schimb de mingi cu britanica Johanna Konta, în care s-a aflat în defensivă, încheind cu un passing victorios, la 5-4 şi 30-15, în turul al doilea la Madrid, unde a jucat finala. Halep s-a impus cu 7-5, 6-1 în meciul cu Konta.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL