Președinta Croației, în extaz după calificarea echipei naționale în finală. FOTO incendiar

Wednesday, 11 July 2018, 19:52 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Campionatul Mondial din Rusia 2018. Aflată la summitul NATO de la Bruxelles, președinta Croației le-a înmânat tricouri personalizate cu numărul 9 președintelui Donald Trump și premierului britanic Theresa May:

Kolinda Grabar, președinta Croației, s-a remarcat la Mondialul din Rusia după ce a făcut show în tribune sau a intrat în vestiarul echipei după ce Croația a bătut Danemarca - și i-a îmbrățișat pe toți jucătorii atunci când erau semi-goi.

Campionatul Mondial din Rusia 2018 Președinta sexy a țării și-a rezervat cea mai mare îmbrățișare pentru căpitanul echipei, fostul star Spurs Modric scrie The Mirror.

 

Campionatul Mondial din Rusia 2018 Kolinda Grabar Kitarovic, deja celebră pentru galeriile foto incendiare, a repetat trucul împotriva Rusiei, atunci când vedeta politică de 50 de ani nu a fost în extaz după victoria țării sale la loviturile de departajare.

Campionatul Mondial din Rusia 2018 Potrivit Mirror, în 2016 fotografii incendiare care ar fi arătat-o pe șefa statului croat în bikini au devenit virale pe net...Dar s-a dovedit că nu era Kolinda Grabar, ci nodelul american Coco Austin, soția rapper-ului Ice T.

Președinta Croația a făcut spectacol în loja oficială la sfertul de finală câștigat de echipa țării sale în fața Rusiei. Kolinda Grabar-Kitarović a dansat în fața lui Medvedev, apoi cu jucătorii croați la vestiar.

Kolinda Grabar-Kitarovic a atras atenţia la Soci, în timpul meciului câștigat de Croația la lovituri de departajare. Şeful statului croat a urmărit partida în loja oficială alături de preşedintele FIFA, Gianni Infantino, şi de premierul rus Dmitri Medvedev.

Kolinda Grabar-Kitarovic s-a bucurat ca un suporter chiar în fața lui Medvedev, care nu părea prea încântat de gestul ei.

Clipul postat pe pagina de Facebook a Kolindei Grabar-Kitarovic a strâns aproape 2 milioane de vizualizări:

Președinta i-a făcut cadou Papei Francisc la Vatican un tricou cu numărul 9 al naționalei Croației, cu numele Papei în limba croată:

Adaugă părerea ta
Alte articole din: SPORT