Coronavirus - România: 18070 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Camarila secretă a Vioricăi Dăncilă, prezentă la votul moțiunii

Thursday, 10 October 2019, 11:02 Sursă: REALITATEA.NET

Viorica Dăncilă a intrat în sala de plen însoțită de consilierii Costin Mihalache, Anton Pisaroglu și Nelu Barbu, de secretarul general PSD – Mihai Fifor și președintele executiv PSD – Eugen Teodorovici.

În drumul spre sala de plen, Dăncilă a refuzat să facă declarații ziariștilor înaintea votului crucial de la moțiunea de cenzură.

Cine e Costin Mihalache: Viorica Dăncilă i-a dat titlul de ministru, ca șef al cancelariei. Mihalache este unul dintre pionii Chinei pe scena politcă din România, potrivit G4media.

El face agenda premierului, îi stabilește întâlnirile și, potrivit fișei de post, o ajută pe Dăncilă să-și denumească prioritățile strategice. Există voci în PSD care susțin că i-ar asigura și consilierea politică, potrivit Europa Liberă.

Cine este Anton Pisaroglu: Nu este membru al cancelariei, dar a devenit consilier onorific al Vioricăi Dăncilă săptămâna trecută. Este un fost rugbyist, care are afaceri cu un ofițer de la NSA și Pentagon, legături cu Elliot Broidy, cel care l-a dus pe Liviu Dragnea la instalarea ca președinte a lui Donald Trump.

Viorica Dăncilă, dezlănțuită în Parlament. I-a făcut praf pe Iohannis, Tăriceanu și Ponta


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL