Coronavirus - România: 492211 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cățelușa a salvat-o de la viol. Ce s-a întâmplat apoi te va înduioșa până la lacrimi

Friday, 21 August 2015, 20:37 Sursă: REALITATEA.NET

Georgia Bradley, studentă la Universitatea Plymouth, era în vacanță atunci când a dat nas în nas cu doi bărbați necunoscuți.

Cei doi au început să îi facă avansuri și au invitat-o să bea ceva împreună, însă tânăra a refuzat politicos, cu toate acestea, cei doi nu au vrut să renunțe, potrivit click.ro.

După ce au auzit refuzul studentei, agresorii au luat-o de braț cu intenția de a o duce cu forța, însă acest lucru nu a fost posibil. O cățelușă fără stăpân se afla în zonă, iar când a văzut gestul amenințător, a început să latre imediat. Speriați, bărbații au lăsat-o în pace pe Georgia.

Povestea nu s-a oprit aici. Cățelușa a urmărit-o pe studentă până la hotel, unde a lăsat-o pe ea și pe prietenii ei să o mângâie: „Când m-am întors la apartament, m-a urmărit și în cele din urmă ne-a lăsat să o mângâiem. Am format instantaneu o legătură”, a declarat  Georgia. 

Când a venit momentul ca ea să se întoarcă acasă în Cornwall, cățelușa a început să fugă după mașina care o transporta pe studentă la aeroport: „Mi-a frânt inima”, a mai spus ea. Cu toate acestea, a lăsat patrupedul în urmă și a plecat.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL