Coronavirus - România: 18283 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Bucureștiul are bani pentru căldură doar până la sfârșitul anului. Sava solicită sprijin financiar

Thursday, 10 December 2015, 19:31 Sursă: REALITATEA.NET

"Astăzi, Bucureștiul are rezerve financiare pentru a acoperi alimentarea cu energie termică a orașului doar până la sfârșitul anului. Creditul obținut de la Ministerul de Finanțe și măsurile financiare luate de Primărie nu acoperă necesarul pentru buna funcționare a sistemului centralizat de încălzire a Capitalei pentru tot sezonul rece 2015-2016. Îi mulțumesc public vicepremierului României, Vasile Dîncu, pentru deschiderea la dialog și pentru implicarea în soluționarea problemelor Bucureștiului", a declarat Răzvan Sava.

La întâlnire, Sava a solicitat sprijin financiar din fondul de rezervă aflat la dispoziția Guvernului pentru a acoperi diferențele de cheltuieli pentru serviciul de alimentare cu agent termic al Capitalei, necesar în sezonul rece 2015-2016.

Vicepremierul Vasile Dîncu a dat asigurări bucureștenilor că Guvernul, prin Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, împreună cu Primăria Generală vor căuta soluții pentru buna funcționare a sistemului de alimentare cu agent termic al Capitalei, arată sursa citată.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL