Coronavirus - România: 700898 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Bryan Adams lansează un nou album

Sunday, 28 September 2014, 20:58 Sursă: REALITATEA.NET

Albumul "Tracks of my years" este primul material de studio al artistului în vârstă de 54 de ani după o pauză de şase ani. Materialul conţine zece cântece ale unor artişti ca Ray Charles, Chuck Bery şi The Beatles, reinterpretate de Bryan Adams, dar şi o piesă nouă, intitulată "She knows me", potrivit Mediafax.

"Albumul conţine cântece care se difuzau în perioada în care eu am decis că muzica este lucrul pe care vreau să-l fac în viaţă", a declarat Bryan Adams pentru billboard.com.

"(Materialul discografic, n.r.) este o colecţie eclectică de cântece asemănătoare celor care erau difuzate la radiourile care emiteau în banda AM (sistem de transmisiune radiofonică utilizat şi în prezent, dar care a fost detronat de sistemul FM care oferă o calitate mult mai bună a sunetului, n.r.). Radioul AM era rege în anii 1970. Puteai asculta un amestec de cântece de la The Beatles la Ray Charles, de la Beach Boys la Manhattans. Puteai asculta acest amestec de muzică pentru că toate cântecele erau hituri. Aşa că asta am vrut să fac: o colecţie de cântece bune care se potrivesc vocii mele", a spus artistul canadian despre noul album, apărut la casa de discuri Verve Records.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL