Brenda din Beverly Hills a postat fotografii de pe patul de spital. ”Așa arată cancerul!”

Friday, 02 September 2016, 12:48 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Actriţa Shannen Doherty (45 de ani), care a fost diagnosticată cu cancer la sân anul trecut, a publicat o serie de fotografii sfâşietoare ce o înfăţişează la una dintre şedinţele de chimioterapie.

Shannen Doherty, cunoscută pentru rolul Brenda Walsh din serialul „Beverly Hills 90210“, oferă o lecţie de viaţă prin lupta ei împotriva cancerului, pe care o expune prin intermediul unor fotografii extrem de sincere şi emoţionante. Recent, actriţa a publicat pe contul de Facebook o imagine în care este surprinsă în spital, în timpul tratamentului, o poză greu de privit fără a te cuprinde tristeţea.

„Multiplele chipuri ale cancerului. Ziua de chimioterapie. Ceea ce numim «Diavolul Roşu» îmi este injectat prin intermediul perfuziilor din pieptul meu. De asemenea, o puteţi vedea pe asistenta medicală care îmi poartă o mare grijă“, a scris Doherty în dreptul pozei.

De asemenea, actriţa a mai postat alte două imagini – una în care soţul său, Kurt Iswarienko, o sărută pe frunte, iar în cealaltă are capul în poala mamei sale.

„Uneori nu există nimic care să te ajute să treci peste obstacole în afară de iubirea mamei. Îţi mulţumesc mamă pentru că întotdeauna mi-ai fost alături şi ai fost atât de puternică. Te iubesc!“, este un alt mesaj al actriţei.

Sursa: doctorulzilei.ro

Adaugă părerea ta
Alte articole din: SĂNĂTATE