Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

"Breaking Bad" de Iaşi. Ce au făcut doi soţi, după ce au aflat că sunt grav bolnavi

Tuesday, 04 July 2017, 12:17 Sursă: REALITATEA.NET

Un caz similar poveştii din celebrul serial american „Breaking bad“ a fost soluţionat, zilele trecute, de justiţia din Iaşi. Dacă în film era vorba despre un profesor de chimie care află că are cancer şi care se apucă să producă şi să vândă droguri, în realitate doi soţi din mediul rural au fost încarceraţi după ce au fost găsiţi vinovaţi de trafic de droguri în formă continuată. Anterior schimbării lor de ocupaţie, aflaseră că suferă de boli grave, informează Adevărul.ro

Mihaela şi Nicuşor C. (47 şi 51 de ani) au fost acuzaţi că au adus în România, din Spania, 40 de kilograme de canabis, în mai multe rânduri. Ei s-au apucat să vândă droguri în ţara noastră după ce, în acelaşi an, bărbatul a suferit un stop cardio-respirator din cauza unor probleme cardiace, iar femeia a fost diagnosticată cu cancer mamar.

În primă instanţă, cei doi ieşeni au primit şapte ani de închisoare, însă, la finele săptămânii trecute, după ce au demonstrat că sunt bolnavi, instanţa de apel a redus definitiv cele două pedepse. Fiecare va executa, astfel, câte 3 ani şi 6 luni de închisoare. Ieşenii vor rămâne însă fără aproape 170.000 de euro, bani pe care i-au obţinut, într-un timp record, din traficul de droguri.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL