Coronavirus - România: 19669 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Bode (min. Transpoturilor), după sancțiunea de 50 de milioane de euro: E inadmisibil, sunt oficiali CNAIR care n-au apărat interesele companiei

Friday, 08 May 2020, 15:05 Sursă: Realitatea Plus

,,Am demarat procedurile de contestație în anulare si am speranța că prin implicare și o apărare serioasă putem să întoarcem această hotărâre. De altfel, CNAIR a câștigat și în prima fază, pentru că nu era posibil să suplimentezi cu 130 de milioane de euro un contract atribuit, inițial, cu 120 de milioane," a explicat ministrul Transportuilor. Pe de altă parte, Lucian Bode a atras atenția că poate nici nu s-ar fi ajuns la un verdict nefavorabil dacă nu s-ar fi întâmplat o serie de lucruri ce trebuie lămurite.

,,Am aflat de la un avocat al companiei italiene un lucru șocant. Între decizia primei instanțe și Curtea de Arbitraj de la Paris NICIUN ANGAJAT AL STATULUI ROMÂN nu s-a prezentat să apere interesele statului. Pur și simplu, angajați ai Companiei de Autostrăzi și Infrastructură Rutieră AU REFUZAT să meargă în instanță, să spună adevărul și să apere interesele statului. Acest lucru este inadmisibil și mă angajez public că voi clarifica situația. Am convingerea că toți cei care au refuzat, voit, să apere interesele statului, trebuie să răspundă în fața legii.", a afirmat Bode.

 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL