BLOC EVACUAT, la Arad, după ce s-a aprins de la un incendiu din vecinătate

Sunday, 19 March 2017, 21:39 Sursă: REALITATEA.NET

Incendiul a izbucnit intr-un magazin care face parte dintr-un complex comercial in care exista sute de standuri. Magazinul este situat in exteriorul halei comerciale principale si ardea generalizat, la sosirea pompierilor.

Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Arad, George Plesca, flacarile s-au extins rapid la un depozit si un atelier de reparatii al magazinului, care se ocupa cu vanzarea de aparate de cafea.

"Din cauza cantitatilor mari de mase plastice, facarile s-au extins si a existat o degajare masiva de fum", a spus Plesca.

Chiar langa magazin exista un bloc de locuinte cu 4 etaje, iar izolatia termica a fost cuprinsa de flacari, scrie ziare.com.

"Locatarii, circa 20 de persoane, s-au autoevacuat. Flacarile au distrus o parte din izolatia termica si ferestrele de la trei apartamente", a spus reprezentantul ISU.

Incendiul a fost lichidat cu ajutorul a trei autospeciale de stingere, fara ca vreo persoana sa fie ranita. Pompierii fac cercetari pentru a stabili de la ce au pornit flacarile.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL