Coronavirus - România: 63762 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Black Friday 2016 iPhone 5S - costa doar 899 de lei. Cum sa prinzi oferta primul

Thursday, 17 November 2016, 19:50 Sursă: REALITATEA.NET

Black Friday 2016 - Telefonul iPhone 5S va avea la eMAG pretul de doar 899 de lei, in cadrul ofertelor din Vinerea Neagra. Modelul ce va avea acest pret este cel cu memorie de 16GB, va fi disponibil in culorile Space Grey si Silver. Modelul, inainte de Black Friday are un pret de 1.400 de lei.

Conform anumitor informatii, eMAG va avea de Black Friday 2016 in oferta 1.000 de telefoane iPhone 5S la acest pret. Super reducerea trebuie vanata insa din timp, asa ca va sfatuim sa va instalati aplicatia eMAG pe telefon, sa stati aproape de site inca din jurul orei 6 dimineata si sa va abonati la newsletterul eMAG.

În continuare am selectat toate modelele de iPhone și Samsung Galaxy S care au reduceri în cadrul promoției Revoluția prețurilor de la eMAG.

Black Friday eMAG – iPhone 6

Telefonul mobil iPhone 6 are o reducere de 10% din preț și este probabil cel mai râvnite telefon mobil inteligent al momentului. Varianta de telefon iPhone 6 care beneficiază de această reducere este cel cu memorie de 16 Gb. Oferta completă o puteți consulta AICI.

Black Friday eMAG

 – iPhone 5S

Pentru cei care vor calitatea Apple într-un telefon cu preț redus, care beneficiază în cadrul promoției Revoluția Prețurilor eMAG, pot să achiziționeze modelul ceva mai vechi iPhone 5S. Telefonul are o memorie de 16 Gb. Oferta este disponibilă AICI.

Black Friday eMAG

 – iPhone 5C

Telefonul mobil cu cea mai mare reducere de preț de la Apple este iPhone 5C care beneficiază de 20% discount de la eMAG în cadrul revoluției prețurilor eMAG. Telefonul are o memorie de 8 Gb, suficient pentru a stoca fotografiile și filmările pe care le puteți face cu cele două camere de excepție. Oferta completă e disponibilă AICI.

Black Friday eMAG

– Samsung Galaxy S6 Edge

Cel mai revoluționar și mai performant telefon mobil de pe piață din acest moment are toate șansele să fie chiar Samsung Galaxy S 6 Edge care are o reducere fabuloasă de preț de 18% în cadrul promoției Revoluția Prețurilor eMAG. Oferta completă e disponibilă AICI.

Black Friday eMAG

 – Samsung Galaxy S6

Și varianta mai simplă a Samsung Galaxy S 6 cu memorie de 32 Gb beneficiază tot de o reducere foarte mare de preț de 16%. Stocul este limitat iar oferta o puteți achiziționa de AICI.

Black Friday eMAG

 – Samsung Galaxy S5

Aceiași calitate Samsung și în modelul ceva mai vechi Galaxy S5, dotat cu tehnologia 4G pentru viteze foarte mari de transmitere date. Spațiul de stocare al telefonului este de 16 Gb, iar prețul este redus cu 22% și poate fi consultat AICI.

Black Friday eMAG

 – Samsung Galaxy S5 Mini

Tot cu funcția de 4G este dotat și telefonul Samsung Galaxy S5 Mini, iar memoria este de 16 Gb. Acest telefon are dimensiuni reduse, doar 9.1 mm grosime și o greutate foarte mică. Toate informațiile și prețul sunt disponibile AICI.

Black Friday eMAG

 – Samsung Galaxy S4

Modelul Samsung Galaxy S4 Value Edition i9515 beneficiază de o reducere de preț de 9%. Oferta completă o puteți consulta AICI.

Black Friday eMAG

– Samsung Galaxy S4 Mini

Telefonul mobil cel mai avantajos și cu o reducere de 17% de la eMAG este Samsung Galaxy S4. Calitatea Samsung se regăsește în acest telefon inteligent dotat cu funcția de 4G și memorie de 8 Gb. Oferta completă este AICI.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL