Coronavirus - România: 111550 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

BLACK FRIDAY 2014. Diverta oferă reduceri de 30% la peste 10.000 de produse

Friday, 21 November 2014, 14:44 Sursă: REALITATEA.NET

BLACK FRIDAY 2014. Retailerul a ales să-și extindă oferta la nivelul întregii sale rețele de magazine și pentru o perioadă mai mare de timp pentru a facilita accesul cât mai multor persoane la produsele din campanie.

BLACK FRIDAY 2014. Începând cu data de 21 noiembrie, clienții vor beneficia de preturi promoționale la cărți (beletristică, artă, hobby, cărți pentru copii - de colorat, povești, enciclopedii, literatură școlară, culegeri, beletristică pentru copii și adolescenți – și cărți de business), produse de birotică și papetărie office (accesorii de birou, articole din hârtie, organizare și arhivare, instrumente de scris office și de lux), jucării, cadouri, colecții de papetarie fashion (inspirate de personaje celebre), jocuri, gadgeturi tech&non-tech, accesorii media.

....

Îţi recomandăm articolul:

Black Friday 2014 - 28 noiembrie. LISTĂ cu 144 de magazine care participă la runda 2 de Black Friday

....BLACK FRIDAY 2014. Principalele atracții incluse pe lista de produse oferite cu discount substanțial sunt noutățile și articolele în vogă ce poartă marca unor branduri locale sau internaționale renumite. Așa cum ne-a obișnuit, și de Black Friday, accentul cade pe diversitate și experiență la Diverta, iar cititorii împătimiți pot pleca acasă cu cele mai interesante apariții editoriale ale ultimilor ani, în promoție regăsindu-se Hoțul de cărți, Markus Zusak, Inferno, Dan Brown sau Micul Prinț, Antoine de Saint-Exupéry – apărute la editura RAO sau bestsellerul lui Paulo Coelho, Adulter – al editurii Humanitas Fiction.

BLACK FRIDAY 2014. Diverta își așteaptă clienții cu reduceri de minim 30% și la articolele de papetărie, la mare căutare fiind colecțiile fashion, inspirate din personaje celebre precum Frozen, Sophia sau Violetta, dar și la jucării și jocuri, unde LEGO va fi, cu siguranță, alegerea pricipală a părinților și a copiilor. Adolescenții sunt și ei răsfățații retailerului, iar cei care au afinități pentru zona de gadgeturi și accesorii media se vor putea bucura de neconvenționalele căști Skull Candy la un preț promoțional.

BLACK FRIDAY 2014. Lidl face reduceri de până la 50%. Lista cu produse și prețuri de BLACK FRIDAY


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL