Coronavirus - România: 1815 de cazuri confirmate

Bistrițeni veniți din Italia, izolați și monitorizați din cauza coronavirusului

Monday, 24 February 2020, 15:25 Sursă: realitateadebistrita.net

 

În acest moment, nu există niciun caz confirmat de infecție cu coronavirus pe teritoriul județului Bistrița-Năsăud și nici persoane suspecte, care să necesite instituirea măsurii de carantină, au anunțat luni autoritățile bistrițene.

Autoritățile bistrițene au achiziționat 20 de costume speciale pentru protecția personalului medical care ar putea intra în contact cu persoane în cazul cărora ar exista suspiciunea de îmbolnăvire.

Reprezentanții DSP Bistrița-Năsăud monitorizează la domiciliu șapte persoane, care vin din Italia, transmite Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud.

„Este de reținut că DOAR cei care vin din zona de carantină a Italiei (Vo’Euganeo, Codogno, Castiglione D’Adda, Casalpusterlengo, Fombio, Maleo, Somaglia, Bertonico, Terranova Dei Passerini, Castelgerundo, San Fiorano) intră automat 14 zile în carantină, în spații special pregătite, conform protocolului care se impune. Restul persoanelor care vin din Italia sunt monitorizate la domiciliu timp de 14 zile”, arată reprezentanții Instituției Prefectului.

Mai multe detalii pe realitateadebistrita.net.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-02-24 16:26:52
20 de costume de unica folosinta !!!?

Sa le foloseasca sobolanii rosii si copii lor, sa vina sa arate, sa ii ingrijeasca personal, cit ii iubesc pe cei pe care iau jefuit 30 de ani !!!

Alte articole din: ACTUAL