Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Bill Gates a răspuns teoriilor conspirației despre el: Ce spune miliardarul despre implantarea cipurilor cu ajutorul vaccinului împotriva Covid

Friday, 24 July 2020, 12:46 Sursă: Realitatea.NET

Al doilea cel mai mare miliardar al planetei le-a răspuns celor care cred în teorii ale conspirației spunând că ”nu există nicio legătură între aceste vaccinuri și vreun fel de monitorizare. Nu știu de unde a venit ideea".

„Este aproape greu de negat aceste aberații, deoarece este atât de stupid sau de ciudat încât chiar și dacă le repeți le conferă credibilitate”, a spus fondatorul Microsoft.

 "Cred ca trebuie sa spunem adevarul. Trebuie sa le explicam oamenilor care sunt valorile noastre, astfel incat toata lumea sa inteleaga de ce suntem implicati in acest proiect si de ce suntem dispusi sa cheltuim miliarde de dolari pentru a accelera progresul ", a adaugat el.

 Bill Gates a anuntat că fundatia care ii poarta numele va contribui cu 150 de milioane de dolari pentru a ajuta tarile sarace sa lupte impotriva pandemiei de COVID-19. El a fost de-a lungul timpului subiectul multor teorii ale conspiratiei. Dupa izbucnirea pandemiei de COVID-19, conspirationistii au sustinut ca el este de fapt in spatele aparitiei noului coronavirus, avand ca scop reducerea populatiei la nivel mondial.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL