Coronavirus - România: 3613 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

BILANȚUL vântului în Bucureşti: 80 de copaci și stâlpi au căzut, 37 de mașini avariate

Saturday, 25 October 2014, 23:16 Sursă: REALITATEA.NET

Au căzut de asemenea panouri, bannere şi elemente de construcţie, potrivit Realitatea TV. Peste 300 de pompieri au fost mobilizaţi pentru a interveni.

Meteorologii au emis un COD GALBEN de ninsoare pentru București și alte 5 județe din Sudul țării, valabil de sâmbătă ora 19.00 până duminică ora 1.00. La două ore de la avertizarea meteo, stratul de zăpadă atinge deja 10 cm în Băneasa.

La Zimnicea, stratul de zăpadă este de 8 cm, la fel ca și la Turnu Măgurele, transmite Realitatea TV. 7 cm de zăpadă sunt la Alexandria, iar în Giurgiu sunt 5 cm și continuă să ningă.

Sâmbătă după amiază, în Bucureşti, a început să ningă. Meteorologii avertizaseră încă de vineri că în noaptea de sâmbătă spre duminică Capitala va avea parte de lapoviţă şi ploaie.

Lapoviţă şi ninsoare se vor înregistra, de sâmbătă după-amiază până duminică, în judeţele din sudul ţării, în special în Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu şi Călăraşi, iar în judeţele din sud-vest şi la munte, vântul va atinge viteze de până la 70 de kilometri pe oră, a anunţat ANM.

Potrivit informării emise de Administraţia Naţională de Meteorologie, de sâmbătă, ora 16.00, până duminică, la ora 12.00, în toată ţara vor fi precipitaţii mixte şi intensificări ale vântului.

În sudul ţării şi în special în judeţele Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu şi Călăraşi, ploile se pot transforma în lapoviţă şi ninsoare.

Vântul va continua să prezinte intensificări în sud-estul ţării şi pe crestele montane, cu viteze de 50-60 de kilometri pe oră, iar pe arii restrânse 60-70 de kilometri pe oră.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL