Coronavirus - România: 2245 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

A ars-o Gheorghe Dincă pe Alexandra? De ce experţii criminologi şi familia se îndoiesc de asta

Saturday, 03 August 2019, 10:28 Sursă: REALITATEA.NET

Totuşi, în ciuda dovezilor tehnice şi profesionale, mai există semne de îndoială asupra morţii adolescentei. De ce? Pentru că bijuteriile din argint ale fetei au rămas intacte.

Citiţi şi:

Cristian Tudor Popescu a explicat de ce Viorica Dăncilă face gesturi disperate în ultimul timp

"Dacă a fost încinerat acel corp, era nevoie de o temperatură foarte mare. Poate a fost obţinută, dar de ce bijuteriile nu s-au topit? Dacă a fost incinerat un corp trebuiau să fie topite bijuteriile, încă mai sper să fie altceva acolo. Un experiment ar trebui făcut după părerea mea, un experiment care să demonstreze care este posibilitatea incinerării acolo fără fum, eu înca mai cred, în ciuda evidenţelor e foarte greu", a spus Dan Antonescu, expert criminolog, la Realitatea TV.

Citiţi şi:

Florin Călinescu, comentarii acide la adresa Vioricăi Dăncilă

Familia Alexandrei se leagă şi ea de acest detaliu: de ce bijuteriile din argint nu s-au topit? Tocmai pentru a spulbera orice urmă de îndoială, apropiaţii fetei susţin că vor solicita şi o expertiză internaţională.

"Alexandra a fost arsa acolo si toate balivernele despre aceasta situatie. Voi ruga pe varul meu sa facem o expertiza internationala a ramasitelor din acel "butoi"???? .Nu pot contesta rational rezultatul IML pana la proba contrara dar nu cred nimic din povestea construita in jur. Asteptam si hartiile de la IML sa vedem la ce se refera exact analiza. Inelul si lantisorul de ARGINT au fost gasite netopite!!!!!!. Tot in acel recipient si arse in acelasi timp la o temperatura URIASA. Cand varul meu le-a identificat acestea erau doar "afumate" dar INTREGI", a postat Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL