Coronavirus - România: 201032 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Beţia puterii, marele pericol care îl pândeşte pe Dragnea, crede Vasile Dîncu. Reacţia şefului PSD

Thursday, 05 January 2017, 09:35 Sursă: REALITATEA.NET

Beţia puterii şi tensiunea negativă din ultimii ani sunt pericolele care îl pândesc pe Liviu Dragnea, în viziunea fostului viceprim-ministru Vasile Dîncu. "Sunt un om echilibrat", a venit replica liderului PSD, într-o intervenţie telefonică la Realitatea TV.

Fostul viceprim-ministru Vasile Dîncu a explicat, în direct la Realitatea TV, că proiectul lansat de Liviu Dragnea are mai multe tipuri de duşmani.

"Duşmanul cel mai important - şi mi-aş dori să reuşească să treacă peste asta -, să nu îl cuprindă beţia puterii. În momentul în care ai reuşit asemenea victorie, după ce ai fost singur împotriva tuturor te poate lua beţia puterii şi să îţi pierzi capul", a declarat fostul viceprim-ministru la emisiunea "Realitatea românească".

Preşedintele social democrat l-a liniştit pe fostul vicepremier.

"Poate mai important decât să câştigi puterea e să ştii să o gestionezi. Sunt un om echilibrat şi nu am de gând să folosesc această putere iluzorie în sens rău, ci în sens bun", a spus Dragnea la Realitatea TV.

Dacă însă va depăşi acest pericol, urmează altele peste care ar putea trece mai uşor, după cum a mai spus fostul vicepremier.

"Să se elibereze de tensiunea negativă din aceşti ani în care s-a luptat pentru libertatea lui şi pentru partid. Dacă va reuşi să redevină senin şi să poată să renunţe la războiul total, să îl păstreze pentru instituţii, pentru modernizarea României, dar să se elibereze de zgura emotională care se naşte în mod normal în aceste situaţii... Mai există un pericol. Cred că îl poate depăşi şi mai simplu. E legat de descoperirea fazelor următoare ale proiectului. De foarte multe ori în România toată energia se duce în prima fază a proiectului", a mai spus Dincu.

 

Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL