Coronavirus - România: 32079 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Becali ţine post şi le citeşte din Biblie colegilor de celulă

Monday, 02 March 2015, 11:21 Sursă: REALITATEA.NET

Latifundiarul din Pipera aproape că nu mai are răbdare până la eliberarea promisă în preajma sărbătorilor pascale, pe care şi le-a plănuit alături de întreaga familie. Gigi Becali a fost încarcerat pe data de 13 mai 2013 şi a ispăşit jumătate din pedeapsa de trei ani şi jumătate. Patronul Stelei are şanse mari să iasă din puşcărie în luna martie sau aprilie conform avocaţilor săi, scrie click.ro.

Din spusele prietenilor apropiaţi, Becali a reuşit uimitor de repede să se impună după gratii, comportându-se acum ca un adevărat şef.

“Este foarte respectat, nimeni nu suflă o vorbă în faţa sa, nu îl contrazice nimeni, are intimitatea lui, citeşte foarte multe cărţi, şi consumă săptămânal teancuri de coli albe, pe care-şi aşterne gândurile. Face şi fapte bune, donează sume importante de bani pentru cazurile medicale grave, pe care le vede la televizor, iar deţinuţii ştiu deja, pe dinafară, pasaje din Biblie şi din Evanghelie”, ne-a povestit Miron Cozma. Şi vărul lui Gigi, din Constanţa, poreclit Sică, ne-a făcut câteva dezvăluiri.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL