Coronavirus - România: 196004 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Această băutură tămăduitoare destupă vasele inimii și te ferește de probleme cardiace

Friday, 12 February 2016, 13:10 Sursă: REALITATEA.NET

In timpurile noastre bolile cariovasculare sunt atat de frecvente, incat reprezinta o adevarata amenintare in privinta sanatatii.

Cea mai intalnita cauza a acestor afectiuni cardiovasculare este ateroscleroza – o tulburare in care grasimile rele se depun in grosimea peretilor vaselor, inclusiv la nivelul vaselor inimii. Aceste depozite grase din peretii vaselor cresc in timp si proemina in interiorul arterelor, putand infunda un vas de sange.

Atunci cand printr-o artera nu mai circula sangele, zonele din organe care primeau oxigen si nutrienti prin sangele pe care acea artera il aducea la celule, ajung sa sufere si sa se degradeze. Acest proces poarta numele de infarct si poate sa apara in diverse orgne din corp: infarct miocardic (la nivelul inimii), infarct pulmonar, infarct renal, infarct la nivelul creierului, infarct mezenteric (la nivelul intestinelor) etc. Desigur, exista si alte cauze pentru infarct, insa ateroscleroza si complicatiile ei ocupa primul loc.

Reteta tratamentului naturiste care desfunda vasele de sange ale inimii

Reteta este veche si a suferit modificari in functie de zona unde este aplicata. Unii specialisti considera ca te poate ajuta sa amani interventia de bypass sau angioplastia la nivelul inimii.

Ingredientele sucului care protejeaza inima:

o ceasca de suc proaspat de porumbe. Sucul de porumbe poate fi inlocuit cu suc proaspat de rodii BIO sau lamai BIO. Este indicat sa folositi fructe crescute biologic.

o ceasca de suc de hrean. Poate fi folosit si sucul de ghimbir;

o capatana de usturoi pisat, diluat intr-o ceasca cu apa;

o ceasca de otet natural de mere;

Citeşte mai mult pe kudika.ro


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL