Băutura care te scapă de kilogramele în plus fără efort. Iată cum se prepară

Tuesday, 13 March 2018, 21:37, Sursă: REALITATEA.NET

Odată cu venirea primăverii, toată lumea îşi doreşe să arate din ce în ce mai bine, să scape de kilogramele în plus acumulate pe timpul iernii, să ajungă la un corp de invidiat pe care să îl poată etala pe plajă, la vară.

Adaugă părerea ta

Cu toate acestea, nu este atât de simplu să dai câteva kilograme bune jos, este nevoie să faci ceva efort pentru asta. Dacă îți dorești cu ardoare să slăbești, însă nu prea îți place să mergi la sală, atunci această băutură te va ajuta să ajungi la rezultatele dorite.

Ingrediente: două linguriţe de miere, o linguriţă de scorţişoară, 250ml de apă. Este important să folosești o parte de scorţişoară şi două părţi de miere. După care, se fierbe apa, se oprește focul, apoi se adaugă scorțișoara. Acoperă recipientul în care a fiert apa și las-o să se răcorească puțin, iar la final adaugă mierea.

Înainte de culcare, bea jumătate din această soluție, după care acopera vasul și păstrează-l la frigider. A doua zi dimineață consumă băutura rece, pe stomacul gol. În acest fel, se vor arde grăsimile.

Alte articole din: Ultimele Stiri