Coronavirus - România: 111550 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Se întâmplă în Teleorman! 7 femei s-au bătut în faţa unei şcoli, sub ochii copiilor

Thursday, 18 October 2018, 18:37 Sursă: REALITATEA.NET

UPDATE. Potrivit IPJ Teleorman, scandalul ar fi pornit de la un conflict mai vechi: „Pe fondul unui conflict mai vechi, între două femei, ambele aflate în apropierea școlii menționate mai sus pentru a-și lua de la şcoală copilul, respectiv nepotul, a izbucnit, un scandal în care au intervenit alte cinci femei, de ambele părți. Toate persoanele implicate în conflict, 7 femei cu vârste cuprinse între 33 și 63 de ani, toate din municipiul Alexnadria și-au adresat injurii, amenințări cu acte de violență și au aruncat unele spre altele cu sticle și pietre, provocând o stare de neliniște în rândul elevilor și cetățenilor aflați în zonă", scrie realitateadeteleorman.net.

Directorul școlii, Cristea Armeanu a declarat pentru Realitatea de Teleorman că femeile au încercat chiar să forțeze intrarea în unitatea de învățământ, dar paza a fost acolo și a prevenit asta. Totul s-a întâmplat sub privirile speriate ale copiilor, care au și spus că le e frică să mai meargă la școală.

În cursul de zilei de astăzi s-a și măsura reținerii pentru 24 de ore ale celor șapte femei care au provocat și întreținut scandalul, urmând ca tot astăzi să fie prezentate procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Alexandria, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Incidentul din faţa Şcolii ”Mihai Viteazu” din Alexandria a avut loc chiar la terminarea orelor de curs, când cele şapte femei au venit să-şi ia copiii de la şcoală. Simpla întâlnire a fost, pentru ele, motiv de scandal, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Teleorman, Teodora Dragole.

„Scandalul a apărut între nişte femei de etnie romă care veniseră să-şi ia copiii de la şcoală. Sunt părţi ale unor clanuri din Alexandria, între care există un conflict mai vechi. Ele s-au luat la ceartă, una dintre ele a aruncat cu sticle. A fost o bătaie între femei, practic. Au aruncat cu cioburi, cu sticle. Copiii lor nu erau prezenţi, dar alţii e posibil să fi fost. Am înţeles că erau patru femei de-o parte şi trei de cealaltă parte. Poliţiştii s-au autosesizat, au întocmit dosar penal pentru tulburararea ordinii şi liniştii publice şi fac audieri", a spus Dragole, pentru MEDIAFAX.

Directorul şcolii, Cristea Armeanu, a spus, la rândul său, că cele şapte femei au încercat chiar să forţeze intrarea în şcoală şi admite că scandalul a fost văzut de copii.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL