Băsescu:"Meleșcanu, un birocrat ticălos care batjocoreşte cu bună ştiinţă românii din diaspora"

Sunday, 26 May 2019, 20:53 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Traian Băsescu cere demisia imediată a ministrului de Externe, Teodor Meleșcanu, pe care îl acuză direct de proasta organizare a alegerilor peste hotare. Băsescu spune că Meleșcanu nu a făcut decât să-și bată joc cu bună știință de romanii de peste hotare.

Fostul președinte Traian Băsescu, primul pe lista PMP pentru parlamentare, cere demisia ministrului de Externe, Teodor Meleşcanu, spunând că Meleşcanu "nu este nimic altceva decât un birocrat ticălos care batjocoreşte cu bună ştiinţă românii din diaspora", unde mii de oameni stau la cozi pentru a putea vota.

"Toată campania am evitat să folosesc expresii tari, dar acum nu am nici o ezitare să spun că ministrul de externe al României, domnul Teodor Meleşcanu nu este nimic altceva decât un birocrat TICĂLOS care batjocoreşte cu bună ştiinţă românii din diaspora, condamnaţi la umilinţă pentru a-şi putea exercita dreptul la vot. Este acelaşi ministru de externe care a batjocorit diaspora la alegerile prezidenţiale din 2014, a văzut ce înseamnă proastă distribuire a secţiilor de votare iar azi este evident că a organizat deliberat aceeaşi bătaie de joc la adresa românilor care muncesc în străinătate", a scris Băsescu pe Facebook.

El cere demisia lui Meleșcanu.
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri