Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Barna, acuzat de Orban că a mers la protestul din Piața Victoriei. Ce explicație are liderul USR

Monday, 13 July 2020, 09:23 Sursă: Realitatea.net

"Domnul Barna s-a dus in Piata (Victoriei - n.r.) dupa ce a avut o intalnire. A avut o postare pe Facebook dupa ce a fost in jurul Pietei Victoriei, dar a plecat de la mine pentru ca am avut o intalnire cu Barna si cu Ciolos ca sa discutam despre eventuale intelegeri pentru locale si chiar am ramas surprins sa vad mesajul respectiv", a afirmat premierul. 

Imediat, Dan Barna a venit cu mesaj în care explică contextul prezenței lui în piață. ,,Soţia m-a lăsat la Guvern, plecând acasă cu maşina. După întâlnire am decis să plec pe jos spre casă în loc să chem un taxi pentru plăcerea unei plimbări şi ocazia de a trece pe la târgul de la Muzeul Ţăranului Român. Am traversat deci prin Piaţa Victoriei, drumul firesc spre casă. M-am oprit câteva minute să răspund unor întrebări ale unor cetăţeni după care mi-am continuat drumul”, a scris Barna, într-o postare pe contul său de Facebook.

Totodată, liderul USR a spus să nu e de acord cu opiniile celor care au protestat în piaţă: "Nu am fost la protestul din Piața Victoriei. Nu aveam ce să caut acolo. Nu împărtășesc în nici un fel convingerile acelor oameni. Am trecut prin Piața Victoriei în drum spre casă după întâlnirea cu premierul de la Palatul Victoria".

Postarea sa a primit sute de comentarii de internauți.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL