Bărbatul cu cea mai BIZARĂ meserie: face bani asistând şi criticând partidele de sex ale altora

Friday, 03 March 2017, 10:59 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Kenneth Play este antrenor de sex și locuiește în Brooklyn, New York. El vizitează cuplurile acasă, le privește făcând sex și își dă opinia de expert despre ce ar trebui făcut, ce nu ar trebui făcut, ce ar trebui făcut mai mult. Totul, ca să sporească plăcerea și satisfacția partenerilor. Anterior, Kenneth lucra în calitate de antrenor de fitness. Acum doi ani a lansat afacerea cu instruirea despre sex și a călătorit în peste 50 de țări cu noua lui meserie. Inițial instruia grupuri de oameni, la petrecerile de swingers, le-a povestit Play jurnaliștilor de la independent.co.uk:

„Am realizat că nu oricine se simte confortabil în grup. Unii oameni vor mai multă intimitate și discreție. Fiind antrenor de fitness, știam cum să fac asta.”

Play vrea să facă educația sexuală la fel de accesibilă precum e pornografia, de aceea vizitează personal oamenii. El crede că îi ajută să câștige încredere și plăcere mai multă în timp record. Sesiunea începe cu o discuție despre viața sexuală a cuplurilor, despre problemele care ar fi putut apărea. Apoi, cuplul și Play merg în unul din dormitoare.

„Noi simulăm lucrurile pe care le vom încerca în prima sesiune. În prima parte a lecției, demonstrez multe lucruri și predau tot felul de lucruri, ca mai apoi, partenerii să le încerce și să le practice cu mine alături, în timp ce le predau live, chiar acolo. Îi învăț despre energie și tehnică.”

După o scurtă pauză cu gustări și discuții, cuplul și Play recapitulează în runda a doua tot ce au învățat în prima. Când se scurge cea de-a doua oră de antrenament live despre sex urmează 30 de minute pentru discuții, întrebări și răspunsuri.

sursa


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri