Bărbatul care şi-ar fi ucis fiica şi soţia de Crăciun a lăsat un BILET pentru fiu. Ce scria în el

Monday, 26 December 2016, 18:51 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Procurorii din Sibiu fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat în cazul uciderii unei femei de 36 de ani și a fiicei acesteia, bănuitul de aceaste crime fiind tatăl, care a lăsat un bilet pentru fiul său, în care recunoaște fapta.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, Ion Veștemean, a declarat astăzi pentru Mediafax că se fac cercetări la infracțiunea de omor calificat, principalul suspect fiind soțul femeii, respectiv tatăl fetei, care a lăsat și un bilet pentru fiul său înainte de a se hotărî să își ia viața.

„Ne-am sesizat din oficiu ca urmare a unui apel de la IPJ Sibiu că în fântâna din curtea unei case din localitatea Șura Mare au fost descoperite doua femei decedate, respectiv mama și fiica. Ne-am sesizat pentru infracțiunea de omor calificat, urmând să fie efectuate cercetări cu privire la această faptă. Principalul suspect este tatal fetei și soțul mamei, el a încercat să se sinucidă. Este internat la Spitalul Județean Sibiu. Când își va reveni din coma urmează să vedem în ce măsură ne poate da o declarație”, a declarat, luni, prim-procurorul Ion Veștemean, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Veștemeasn a precizat că deocamdată nu se poate spune dacă decesul a survenit ca urmare a înecului în fântână sau din cauza leziunilor constatate de anchetatori la prima verificare.

„La prima vedere au fost urme de violență pe corpul mamei, dar așteptăm ca medicii legiști să ne spună dacă aceste leziuni au determinat decesul sau au fost simple acte violente”, a ai spus Veștemean.

Procurorul a mai spus că bărbatul care a încercat să se sinucidă, dar a fost salvat la timp de fiul său, i-a lăsat acestuia din urmă un bilet, în care, indirect, își explică gestul și recunoaște crima.

„El (n.red. soțul femeii) este primul vizat, în condițiile în care a lăsat și un bilet în care îi spunea fiului că de acum el va fi capul familiei iar indirect ne duce la concluzia că el a săvârșit fapta. Spunea că el ar fi fost cel atacat de mamă și fiică și că pe acest fond a trebuit să se apere”, a mai spus Ion Veștemean.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL