Coronavirus - România: 54009 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Bărbatul care a anunţat că a pus o bombă într-un mall din Cluj-Napoca a fost internat la Psihiatrie

Wednesday, 25 January 2017, 13:15 Sursă: REALITATEA.NET

Potrivit unui comunicat de miercuri al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, bărbatul în vârstă de 28 de ani, originar din Timişoara, a fost internat la Spitalul Judeţean Cluj – Secţia Clinică Psihiatrie. 

Marţi, în jurul orei 13:45, tânărul a sunat la 112 şi a anunţat că a plasat un colet care conţine material exploziv în centrul comercial Vivo, din Floreşti, coform sursei citate.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au evacuat mai multe persoane care se aflau în zona în care bărbatul a spus că a pus bomba, apoi au izolat perimetrul.

”Pentru verificări amănunţite, a intervenit echipa pirotehnică din cadrul IPJ Cluj - Serviciul de Acţiuni Speciale, fiind folosit şi echipaj canin specializat în detectarea materialelor explozive. În urma acestora, nu au fost depistate urme de material exploziv şi niciun colet  suspect”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

Anchetatorii l-au găsit pe bărbatul care a făcut apelul fals în faţa mall-ului şi l-au dus la Poliţie pentru audieri.

”Bărbatul care a făcut apelul, un tânăr de 28 de ani, din Timişoara, a fost identificat în faţa centrului comercial şi imobilizat. Acesta a fost condus la sediul unităţii de poliţie pentru lămurirea aspectelor sesizate”, se mai arată în comunicat.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL