Bărbat împuşcat de poliţişti în Prahova. Acesta i-a ameninţat cu toporul, înainte

Wednesday, 25 April 2018, 18:45 Sursă: REALITATEA.NET

Caz uluitor în Prahova. Un bărbat de 43 de ani a fost transportat la spital, miercuri, cu plăgi împuşcate, acesta fiind rănit de un poliţist pe care l-a atacat cu un topor în timp ce omul legii încerca să îl imobilizeze, anunţă Mediafax. 

Adaugă părerea ta

Reprezentanţi Poliţiei Prahova au transmis că oamenii legii au intervenit, miercuri, la o sesizare privind distrugerea unor autovehicule, însă persoana reclamată l-a ameninţat pe unul dintre poliţişti cu toporul.

„Pe raza localităţii Buda, o patrula de poliţie a intervenit la o sesizare prin SNUAU 112, privind distrugerea unor autovehicule de către o persoană. La faţa locului, patrula de poliţie a identificat persoana reclamată, care avea asupra sa un topor, cu care i-a ameninţat pe poliţişti şi a încercat să îi lovească. Poliţiştii au efectuat somaţii legale, au tras foc de avertisment în plan vertical, după care l-au împuşcat în abdomen”, arată Poliţia Prahova.

Purtătorul de cuvânt al Ambulanţei Prahova, George Duţă, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că bărbatul de 43 de ani are trei plăgi împuşcate şi a fost dus la spitalul din Ploieşti. “Are trei plăgi punctiforme prin împuşcătură, în zona abdomenului şi în zona lombară. A fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti”, a spus Duţă.