Coronavirus - România: 19133 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Bănuia că soțul o înșală. I-a luat prezervativul, a făcut o gaură mică în el, a așteptat. Ce a urmat

Wednesday, 19 June 2019, 09:49 Sursă: REALITATEA.NET

"Acum ceva vreme, când eram căsătorită, am început să realizez că soțul meu mă înșală. I-am găsit un pachet de prezervative și am făcut o găurică mică în fiecare dintre ambalaje", a povestit femeia pe Internet.

"Apoi, am pus ambalajele în sos iute timp de o oră. Le-am curățat mai apoi și le-am pus înapoi în mașină", a continuat femeia.

Când soțul ei a plecat de acasă motivând că trebuie să își ajute mama cu "niște treburi pe lângă casă", femeia a așteptat răbătoare.

"Trei ore mai târziu, cea mai bună prietenă a mea m-a sunat să îmi spună că a făcut sex cu prietenul ei și că simte o usturime îngrozitoare. Soțul meu a ajuns și el ceva mai târziu acasă și și-a pus imediat o pungă de gheață acolo jos, spunând că s-a ars făcând ceva", a mai povestit femeia.

"E de la sine înțeles că a urmat divorțul și că, de atunci, nu am mai stat de vorbă cu prietena mea. De fiecare dată când mă mai întâlnesc cu ei întâmplător îi întreb, amuzată: s-a întâmplt ceva? Ce arde așa?", a concluzionat femeia.

Povestioara publicată pe rețelele de socializare a stârnit tot felul de comentarii. În vreme ce unii au apreciat inventivitatea femeii, alții, mai sceptici, au apreciat că istoria este de fapt inventată. "Așa ceva nu se poate întâmpla în realitate", au spus ei.

Citește și:

Și-a înșelat soțul și, pentru a o ierta, bărbatul a avut o singură dorință. Nimeni nu se aștepta la asta

Un bărbat plecat mai mult timp de acasă a divorţat de soţia lui după ce a văzut această poză cu ea

A fost apelată de soţul ei, din greşeală, "din buzunar". Ce a auzit la telefon a şocat-o pe viaţă


 


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL