Coronavirus - România: 5202 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

AVION PRĂBUȘIT la Șiria, jud. Arad: Nu există supraviețuitori. Primele imagini

Thursday, 19 March 2020, 18:46 Sursă: Realitatea.net

 

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit, în seara zilei de joi, după ora 18.00, în județul Arad, informează Realitatea PLUS. 

Avionul s-a prăbușit la aproximativ 500 de metri de aerodromul din comuna Șiria, aerodrom pentru zborurile de agrement, potrivit realitateadearad.net.

La fața locului au intervenit Detașamentul de Pompieri Arad cu patru echipaje: 1 ambulanță SMURD cu medic și 1 descarcerare, 1 ambulanță SAJ, precum și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al localității Șiria.

În avion erau doi bărbați de aproximativ 35-40 de ani, potrivit ISU Arad. Victimele erau încarcerate și inconștiente, au fost extrase din avion, dar, din cauza impactului puternic, cei doi au suferit leziuni grave, iar după 15 minute după descarcerare a fost declarat decesul. 

Primele imagini de la locul accidentului, mai jos

Sursa Video: ISU Arad

Alte imagini pe realitateadearad.net.

*** Menționăm că în urmă cu opt ani, tot în apropiere de Șiria, s-a produs un alt accident aviatic, în urma căruia a murit o persoană. Pe 25 iunie 2012, un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit peste o casă aflată în construcţie, la marginea localităţii arădene Şiria. Avionul făcea un zbor de antrenament. La bord se afla doar pilotul de 43 de ani, care a murit pe loc. Alt accident aviatic, în aceeași zonă, s-a produs pe 6 aprilile 2009, când un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit după ce s-a încurcat în cablurile electrice în timp ce făcea o aterizare de urgenţă. La bordul avionului se afla doar pilotul, care a fost rănit ușor. Avionul făcea un zbor de antrenament, în momentul în care motorul s-a oprit. Pilotul a încercat să facă o aterizare de urgenţă, pe un câmp din apropierea gării din Şiria, însă aparatul a căzut de la mică înălţime, după ce a rupt un cablu de înaltă tensiune.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL