Coronavirus - România: 2245 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Avertismentul teribil al medicilor: aceasta este schimbarea fizică ce anunţă cancerul la colon

Friday, 13 April 2018, 10:11 Sursă: REALITATEA.NET

Cancerul de colon poate fi benign (canceros) sau malign. Totuși, cel din urmă se poate răspândi și în alte părți ale corpului și le poate afecta. Printre cele mai comune simptome ale acestui tip de cancer se numără tulburările digestive (diareea, constipația), sânge în scaun, umflarea abdomenului și deficiență de fier. Pe lângă acestea, mai apar și schimbările de înfățișare, care pot să îți indice clar că ceva nu este în regulă cu organismul tău.

Iată care este schimbarea fizică ce anunță cancerul de colon!

Un nou studiu efectuat în Marea Britanie a ajuns la concluzia că pierderea în greutate este al doilea factor de risc în anumite tipuri de cancer, inclusiv în cazul celui colorectal, pancreatic și renal, scrie divahair.ro. Cercetătorii de la Universitatea Oxford și Universitatea Exeter au făcut o analiză pentru a găsi legătura dintre pierderea în greutate și cancer. Pentru această analiză, au fost folosite 25 de studii ce conțineau informații de la 11,5 milioane de pacienți.

Cercetătorii au ajuns la concluzia că pierderea în greutate în afara unei diete este legată de 10 tipuri de cancer: colorectal, pancreatic, gastric, ovarian, de plămâni, renal, de piele, limfom non-Hodgkin, biliar și de prostată.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL