Coronavirus - România: 18429 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Avertismentul lansat de Alexandru Rafila pentru românii care vor să cumpere Remdesivir online

Sunday, 03 May 2020, 10:28 Sursă: Realitatea.NET

„Eu sunt convins că deja se găseşte pe internet. Dar nu se găseşte de fapt medicamentul, se găseşte un nume şi un ambalaj cu o pastilă care poate să aibă efecte grave. Nu se administrează acasă şi nu se administrează preventiv!”, a avertizat profesorul Rafila la o televiziune de știri.

El a relatat că au existat probleme cu persoane care au luat cantităţi mari de hidroxiclorochină preventiv – şi în România, şi în alte ţări.

”S-a mai întâmplat şi în România, cred. E un medicament toxic, sunt medicamente care de obicei se dau în infecţii parazitare şi ele sunt introduse în terapia bolii, nu în profilaxie”, atrage atenţia profesorul Rafila.

„Remdesivirul, medicamentul care a fost aprobat în regim de urgenţă de agenţia americană FDA ca tratament etiologic pentru Covid-19, este un antiviral, care inhibă replicarea virală, adică multiplicarea virusului. Practic, blochează o enzimă a virusului ce permite replicarea acidului nucleic viral, ARN-polimerază se numeşte enzima respectivă, şi acţionează prin blocarea acelei enzime. Este un medicament dezvoltat cu ceva timp în urmă, a fost încercat fără succes în tratamentul infecţiei cu virusul Ebola. A mai fost utilizat şi în alte infecţii produse de alte tipuri de coronavirus şi acum este testat pentru introducerea ca terapie în infecţia cu noul coronavirus”, a explicat Alexandru Rafila, sâmbătă seară.

„N-aş spune că este un tratament minune, timpul o să demonstreze. Lumea aşteaptă un medicament care să rezolve problema pacienţilor cu forme grave şi aşteaptă un vaccin, acestea sunt cele două orizonturi de aşteptare”, a punctat profesorul Rafila

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-05-03 21:08:59
Annika

Hi, I hope you are in good health. I am a passionate reader and writer as well. I am writing you to present an offer that can benefit both of us. I want to publish a guest post article on your website and will send you some topic ideas for that. The article however, will be of great quality and is free of cost. If my ideas interest you, I would send the article on the selected topic idea chosen by you. I would just need you to provide me a backlink within the main article. Please get back with your kind response to this offer. I look forward to your prompt response. Have a great day! Regards. Annika Wells

Alte articole din: ACTUAL