Alegeri locale 2020 Vezi mai multe detalii

EXIT POLL

Autoritățile locale, în ALERTĂ: Focare de COVID 19 descoperite la cinci instituții publice din județul Giurgiu

Thursday, 30 July 2020, 20:03 Sursă: Realitatea.net

Autor: Baragan Daniela

Potrivit Instituției Prefectului, sunt afectate cinci instituții din județul Giurgiu, respectiv Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU), Direcția de Sănătate Publică (DSP), Serviciul de Ambulanță Județean, Trezoreria și Inspectoratul Șoclar Județean (ISJ).

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Giurgiu: unde au fost efectuate 59 de teste. Ancheta epidemiologică este în desfășurare numai pentru ultima persoană testată, având rezultat pozitiv. Măsurile de prevenire a răspândirii virusului: au fost dezinfectate toate spațiile existente la nivelul inspectoratului; întregul personal poartă pe timpul serviciului mască de protecție și mănuși; personalul ISU își desfășoară activitatea pe schimburi, pentru a se respecta regulile de distanțare; a fost montat un termo-scaner la intrarea în instituție, pentru a monitoriza temperatura întregului personal la sosirea, respectiv la ieșirea din unitate. 

La Direcția de Sănătate Publică Giurgiu - ancheta epidemiologică este în curs de desfășurare, cazul pozitiv având patru contacți direcți, care au fost plasați în carantină la domiciliu. 

La Serviciul de Ambulanță Județean  - ancheta epidemiologică este finalizată. 28 de persoane au fost testate, dintre care 3 cu rezultat pozitiv. 

La Trezoreria Giurgiu - ancheta epidemiologică este în desfășurare, o persoană a fost confirmată pozitiv, cu un contact având rezultatul în așteptare. 

La Inspectoratul Școlar Județean Giurgiu, ancheta epidemiologică este finalizată, o persoană a fost confirmată pozitiv, cu doi contacți având rezultat negativ. 

Află detalii pe realitateadegiurgiu.net.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL