Coronavirus - România: 62547 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Autocar răsturnat la Băile Herculane: şase răniţi, printre care şi un copil

Sunday, 22 November 2015, 16:13 Sursă: REALITATEA.NET

 Accidentul s-a produs pe DN 6, după ce, potrivit poliţiştilor, şoferul autocarului care efectua o cursă regulată de la Timişoara către Drobeta Turnu Severin nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de un autoturism din faţa sa, iar în momentul în care acesta a virat la stânga de pe DN 6 către Băile Herculane şoferul autocarului a încercat să evite coliziunea şi a pierdut controlul volanului, iar autovehiculul s-a răsturnat pe partea dreaptă, transmite corespondentul Mediafax.

La faţa locului, au ajuns mai multe echipaje de ambulanţă din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi şi Caraş- Severin, care au preluat şase victime, primele informaţii arătând că între răniţi ar fi şi o fetiţă care a suferit o fractură.

Potrivit comisarului şef Dan Bortiş, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, victimele au fost rănite uşor, acestea fiind transportate la spitalul din Orşova pentru îngrijiri medicale.

Sursa citată a mai precizat că in autocar se aflau 35 de persoane, iar autovehiculul aparţine unei firme de transport din Drobeta Turnu Severin.

În urma accidentului, circulaţia rutieră în zonă nu a fost afectată.

La faţa locului, se află echipaje de Poliţie care fac anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul. În momentul producerii accidentului, în zonă ploua iar carosabilul era umed.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL