Coronavirus - România: 484550 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Aurelian Bădulescu: Premierul Ludovic Orban este inconștient, situația este gravă. În București se așteaptă două zile pentru o internare

Wednesday, 18 November 2020, 11:43 Sursă: Realitatea Plus

Autor: Irina Chirtoc

”Premierul spune ce își dorește dumnealui. Raportat la actuala stare, lucrurile stau foarte grav.

Dimineață am primit informare de la spitalele aflate în subordinera muncipiului București că starea este foarte gravă din punct de vedere al disponibilității unităților medicale.

Astăzi, se stă în așteptare două zile de la un apel al unei persoane care deja începe să aibă febră pentru a fi preluată de o unitate spitalicească. Două zile!

Nu vorbește Premierul mincinos al acestei țări, ci un om care a răspuns de situațiile de urgență. Astăzi, în București se așteaptă două zile pentru o internare.

Numărul (infectărilor -n.red) nu va scădea, va crește. Ceea ce spune Premierul o spune în calitate de om politic. Toți specialiștii pe care dânsul nu îi lasă să vorbească vor spune același lucru: îngrijorarea este mare, numărul infectărilor nu va scădea.

Discut cu cei de la Spitalele Babeș, Balș și Colentina și mi se spune același lucru. Toți reclamă că inconștiența Premierului de a-și asuma aceste obiective nu va duce la nimic altceva decât la creșterea numărului infectărilor și neintervenția medicală pe aceste chestiuni”, a declarat Bădulescu, referitor la declarația lui Ludovic Orban conform căruia nu s-ar impune revenirea la starea de urgență.

 

 

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL