Au fost şocaţi când au aflat ce făcea această POLIŢISTĂ în afara programului. Punea totul pe net!

Sunday, 19 March 2017, 15:19 Sursă: REALITATEA.NET

Când au aflat ce făcea colega lor, o tânără mamă de 37 de ani, au rămas fără cuvinte! Apoi au descoperit că aceasta făcea sute de fotografii şi filmuleţe şi le punea pe internet. 

Adaugă părerea ta

În timpul zilei, Leslie Ann este poliţistă. Seara, însă, aceasta renunţă la uniformă şi se transformă într-o femeie fatală! Tânăra este un beauty blogger (blogger de frumuseţe, n.r.) de succes în Statele Unite, iar tutorialele sale de machiaj şi îngrijire au sute de mii de vizualizări pe YouTube. Pagina sa, intitulată sugestiv "Beauty Cop" (Poliţista frumuseţii, n.r.), are mii de abonaţi în lumea întreagă.

La doar 37 de ani, Leslie Ann se poate lăuda cu o carieră în Poliţie de 10 ani. De doi ani, însă, aceasta are, în paralel, şi o altfel de activitate...

"Poţi să te comporţi ca o domnişoară şi să-ţi faci treaba de poliţist, în acelaşi timp", spune ea.

Aceasta îşi doreşte să fie un model de inspiraţie pentru tinerele care-şi doresc o carieră într-un domeniu perceput ca fiind "al bărbaţilor".

"Vreau să fiu un model pentru tinere şi să le încurajez să fie naturale", spune Leslie Ann.

Filmuleţele sale sunt extrem de apreciate pe reţelele de socializare.

"Multe tinere îmi spun că le inspir şi că-şi doresc să devină poliţiste. Îmi iubesc meseria de poliţist, dar îmi place la nebunie să mă machiez, să mă îmbrac elegant, feminin şi sexy, apoi să le artăt şi altora, să le demonstrez că pot fi ca mine", mai spune aceasta.