Coronavirus - România: 33585 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Au fost prinși hoții care l-au jefuit pe Marian Vanghelie. Prejudiciul este estimat la 300.000 de euro

Wednesday, 22 April 2020, 18:18 Sursă: Realitatea.NET

Polițiștii din Ilfov au făcut percheziții și au prins mai mulți indivizi care, în ianuarie, au spart vila fostului primar Marian vanghelie, prejudiciul fiind estimat la 300.000 de euro. Oamenii legii au identificat 3 bărbați, cu vârste între 40 și 48 de ani, bănuiți de comiterea faptei de furt reclamată.

Tâlharii sunt reținuți urmând a fi prezentați judecătorului cu propunere de arestare, anunță Realitatea PLUS.

Casa lui Marian Vanghelie a fost răpusă de hoți în luna ianuarie. Se pare că infractorii au furat lucruri scumpe și de colecție din casa fostului primar. În plus, potrivit autorităților, casa a fost supravegheată de hoți vreme de ceva timp. 

Fostul primar al Sectorului 5 al Capitalei a depus imediat plângere la Poliție și a dezvăluit faptul că fapta i se pare extrem de gravă și dorește ca vinovații să fie prinși.

”Au furat un tablou de Pătrașcu, două ceasuri, niște bijuterii ale soției, butoni de-ai mei, cam tot ce-au prins. Nu am făcut o estimare, s-a făcut doar într-o formă oarecare, nu am făcut o estimare reală. Problema a fost că și-au permis să intre la 3 și ceva în casă, nu ajunsesem acasă, dar erau soția, copilul, soacra. Mi se pare foarte periculos că s-au întâmplat așa lucrurile (...) De pe camerele de la vecini știm că au fost două persoane care au stat cam 25 de minute, credem că a fost și o a treia persoană cu o mașină”, a spus Marian Vanghelie la vremea respectivă.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL