Au capturat cel mai mare aligator, dar, când l-au despicat, au încremenit! Ce au găsit în interior

Wednesday, 16 November 2016, 19:32, Sursă: REALITATEA.NET

Cu o lungime de 4,5 m şi cântărind nu mai puţin de 460 kg, nu e de mirare că atât de mulţi oameni au venit să vadă cu ochii lor... monstrul! Atenţie, imaginile şi detaliile sunt şocante şi vă pot afecta emoţional!

Adaugă părerea ta

Mandy Stokes este cel care a prins bestia de 460 kg. După această captură, a devenit o legendă. Aşa cum era de aşteptat, bărbatul a ţinut morţiş să-şi vadă captura în galeria trofeelor, la loc de cinste...

Cu o răbdare demnă de invidiat, Mandy a început să spintece burta aligatorului. A desprins întâi pielea, apoi carnea, dar, când a ajuns la stomac, bărbatul a îngheţat! Înăuntru era o căprioară de aproximativ 50 de kg, întreagă, deşi animalul nu mai avea blană pe el.

După ce a scos căprioara din burta bestiei, Mandy a avut încă un şoc! Sub trupul ei a găsit două veveriţe, întregi, cu tot cu blană!

După ce i-a curăţat stomacul, bărbatul a început să-i jupoaie pielea. A avut nevoie de mai bine de două ore pentru a curăţa monstrul. Întreaga operaţiune necesita extrem de multă îndemânare şi concentrare.